Recent Posts

    Malatya Deprem / MALATYA’DA 4.9 BÃœYÃœKLÜĞÜNDE DEPREM - Lider Gazete: Antalya Haber ve Antalya Spor Son Dakika : Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı.

    Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya’da, deprem anı kamerada | Korkusuz Gazetesi
    Malatya’da, deprem anı kamerada | Korkusuz Gazetesi from cdn-korkusuz.sozcu.com.tr
    Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

    Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası henüz . Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Peki, bugün deprem oldu mu? Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi.

    Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Peki, bugün deprem oldu mu?

    Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. 'Ä°zmir'in deprem riski Ä°stanbul kadar yüksek'
    'İzmir'in deprem riski İstanbul kadar yüksek' from static.birgun.net
    Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası henüz . Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

    Merkez üssü pütürge olduğu belirlenen depremle sallanan malatya'daki depremin büyüklüğü, 4.7 . Peki, bugün deprem oldu mu? Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

    Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi.

    Merkez üssü pütürge olduğu belirlenen depremle sallanan malatya'daki depremin büyüklüğü, 4.7 . Mehmet Mert, Hayat olduÄŸu sürece aslında gazetecilik hep vardır - Åžanlıurfa Haberleri- Güncel
    Mehmet Mert, Hayat olduğu sürece aslında gazetecilik hep vardır - Şanlıurfa Haberleri- Güncel from www.urfadabugun.com
    Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Malatya'da pütürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, bugün deprem oldu mu?

    Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor.

    Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor. Yerin 6.93 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerden de hissedildi. Afad depremi sosyal medyadan duyurdu. Merkez üssü pütürge olduğu belirlenen depremle sallanan malatya'daki depremin büyüklüğü, 4.7 . Peki, bugün deprem oldu mu? Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Saat 12.19 sıralarında malatya'nın pütürge ilçesi . Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Malatya Deprem / MALATYA’DA 4.9 BÃœYÃœKLÜĞÜNDE DEPREM - Lider Gazete: Antalya Haber ve Antalya Spor Son Dakika : Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Kandilli rasathanesi'nin ve avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 5.0 . Düzce depreminde yaşanan kayıpların acısı hala sürüyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12:19'da meydana gelen depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı.

    Belum ada Komentar untuk "Malatya Deprem / MALATYA’DA 4.9 BÃœYÃœKLÜĞÜNDE DEPREM - Lider Gazete: Antalya Haber ve Antalya Spor Son Dakika : Afad verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel